Perbezaan Shaklee

Assalamualaikum dan salam pagi selasa...

Ok hari ni saya nak update apa perbezaan produk Shaklee berbanding produk-produk jenama lain....kenapa Shaklee dah buat saya jatuh hati jatuh cinta jatuh tangga dengannya. Ye la seperti yang saya pernah update sebelum ni, saya ni sangattttttt la tak suka makan supplement...tapi tidak dengan Shaklee. Bila kita percaya kita jadi setia kan hehe betul dok???? Ok banyak plak membebelnya jom baca.

-------------------------------------------------------------------------------------

Di Shaklee kami percaya alam semulajadi merupakan jawapan untuk hidup yang lebih sihat dan jangka hayat lebih panjang. Justeru, kami gigih berusaha untuk memberikan produk terbaik bagi meningkatkan taraf hidup anda. Bahkan anda juga perlu tahu yang kami amat teliti dalam menjamin kualiti dan mutu keberkesanan bagi setiap produk.

Sentiasa Selamat

Keselamatan amat penting di Shaklee dan standard kami tiada bandingannya. Kami menjalankan lebih daripada 350 ujian pada setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya, dan kami menjalankan lebih daripada 100, 000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan dan kebolehan potensi sebenar.

Sentiasa Berkesan

Kami bertanggungjawab dalam memberikan produk yang berkesan. Ia terbukti berkesan daripada pemilihan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen sehinggalah bukti kajian sains dan makmal yang terdapat lebih daripada 100 bahan kajian penerbitan. Kajian yang dijalankan pada tahun 2007 menunjukkan bahawa mereka yang mengambil supplement Shaklee selama lebih daripada 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengambil supplement lain ataupun mereka yang tidak mengambil supplement langsung.

Bukan itu sahaja, malah bukti jelas yang lebih besar boleh dilihat daripada penjelajah bertaraf dunia, atlet yang telah diberi dengan supplement Shaklee yang telah memenangi lebih daripada 100 medal emas, perak dan gangsa; dan juga berjuta-juta insan sama seperti anda yang telah hidup lebih sihat dan lebih produktif dengan kehadiran Shaklee.

Sentiasa Mesra Alam

Selama lebih daripada 55 tahun kami telah menjadi peneraju dalam pergerakan alam sekitar, daripada mencipta satu daripada pencuci biorosot pertama dalam tahun 1960 sehinggalah menjadi syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral bagi mengimbangi pengeluaran gas rumah hijau kami. Kami bertanggungjawab dalam mencipta produk yang benar-benar selamat untuk anda, rumah anda juga bumi anda.

-------------------------------------------------------------------------------------

Okey itu sahaja :)SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment