6 Khasiat Utama Herb-Lax™

Assalamualaikum...

Okey hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua tentang khasiat utama yang terdapat dalam Herb-Lax™. Herb-Lax™ ni penting dan sangat berguna untuk proses detoks....memang bersih habis. Ramuan asas yang digunakan untuk menghasilkan Herb-Lax™ terdiri daripada sembilan herba semulajadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckthorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed, dan culver's root.

Kalau nak nak tengok apa yang istimewa sangat tentang herba semulajadi ni boleh klik 9 Kandungan Herba Dalam Herb-Lax™  dan kalau nak tau kenapa kita mesti detoks badan, jawapannya ada di Toksin-Bahan Beracun Dalam Badan Manusia ....seram okey. Saya harap dan doakan anda semua supaya sedar tentang manfaat detoks (proses membuang toksin) untuk kesihatan dan kesejahteraan hidup. 

Serius cakap memang beza sangat rasa sebelum dan selepas detoks. Kalau tak percaya boleh tanya mereka yang suka buat proses detoks ni....atau google je. Boleh juga baca pengalaman saya di Proses Detoks Berjalan Lancar... dan Sihat dan Bertenaga dengan Alfalfa dan Vitamin C
6 Khasiat Utama Herb-Lax™

  • Dapat membersihkan najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut bagi najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan seterusnya membantu masalah sembelit.
  • Dapat mengempiskan perut.
  • Membantu dalam memberi kepejalan pada perut.

PERHATIAN!
Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala bagi mereka yang tiada masalah penghadaman, Herb-Lax™ menampakkan kesan dalam tempoh 8 - 12 jam selepas pengambilan.


* Herb-Lax™ Shaklee sangat popular di kalangan mereka yang ingin menurunkan berat badanmengekalkan berat badan idealproses detoks (membuang toksin dalam badan), mencantikkan kulit, dan pelbagai lagi manfaat lain.


Herb-Lax™ Shaklee hanya berharga RM52.50 (120 biji).

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.  SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment