Alfalfa Membantu Hilangkan Sakit Ibu Jari Sebelah Kiri

Assalamualaikum

Haaaa mai nak cerita sikit. Ini testimoni dari saya sendiri. Baca al kisahnya di bawah ya :)


Tiga minggu lepas ibu jari tangan sebelah kiri sakit giler. Tak tahulah nak gambarkan macam mana dia punya sakit tu. Sakit macam kalau pegang barang boleh jatuh haaa. Sampai tak boleh nak buat apa-apa kerja dengan tangan kiri. Nak basuh pinggan mangkuk pun tak boleh sebab dia punya bisa sakit sampai tapak tangan. Nak potong bawang, nak potong kentang semua suami yang buat. Masak boleh la sebab guna tangan kanan kan. 

Nak tukar gear kereta pun guna tangan kanan haha. Bayangkanlah sampai berpusing badan nak tukar gear tau. Nasib baik la kereta auto. Kalau kereta manual tu memang mati tengah jalan dulu la keretanya.

Jadi seminggu lepas tu memang saya konsisten ambik Alfalfa Complex. Kalau nak tahu Alfalfa ni memang baik untuk sendi tau. Rancang nak tambah Advanced Joint Health Tablet, tapi tak sempat. Tiba-tiba tak tahu la bila, sedar sedar sakit tu hilang gitu je. Alhamdulillah semua ni dengan izin Allah SWT.





SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment