Masker dan Scrub Alfalfa Complex Shaklee

Assalamualaikum...

Malam ni adalah malam untuk manjakan diri...dah makan kenyang kenyang apa lagi terus tepek masker kat muka. Sambil taip entri ni kejap kejap pegang gosok muka sendiri hehe. Seronok sebab lembut halus je rasa kulit ni.

Alfalfa Complex Shaklee ni selain dapat makan...buat masker dan scrub pun boleh...kelas tak 2 in 1 gitu. Masker dan scrub alfalfa ni baik untuk kulit sebab seperti yang kita tahu alfalfa merupakan "Raja Segala Tumbuhan" yang mempunyai 1001 khasiat . 




Masker dan scrub alfalfa dapat memudarkan parut jerawat, membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit lebih halus, lembut, dan licin dan lain-lain. Okey jom kita tengok macam mana nak buat masker dan scrub dengan Alfalfa Complex Shaklee ni.

- Ambil tiga biji alfalfa dan hancurkan. Saya tumbuk guna lesung batu je senang...tak kisah la pakai apa pun asalkan hancur.
- Masukkan sedikit air...jangan terlalu cair, jangan terlalu pekat....sedang sedang je.
- Cuci muka terlebih dan sapukan masker alfalfa tadi pada muka.
- Biarkan sedikit kering dan boleh gosok secara lembut iaitu jadikan ia sebagai scrub. Kalau tak nak buat scrub, just nak buat masker je pun takpe...boleh la biarkan alfalfa tadi kat muka sampai betul betul kering.
- Bilas muka dengan menggunakan air sehingga bersih.

Okey siap!!! Senang je kan...yang pasti kesannya sangat la best.

Kalau nak tau kesan yang lain anda boleh la mencubanya sendiri. Apa tunggu lagi.........jom cuba :) 

Ingin mengetahui 7 Khasiat Utama Alfalfa Complex Shaklee? Sila klik SINI

* Alfalfa Complex Shaklee sangat popular di kalangan mereka yang ingin menurunkan berat badanmengekalkan berat badan idealproses detoks (membuang toksin dalam badan), mencantikkan kulit, dan pelbagai lagi manfaat lain.

Alfalfa Complex Shaklee hanya berharga RM53.75 (330 biji) dan RM 97.50 (700 biji).

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

2 comments:

  1. wah...bole buat camni...thanks for sharing...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome :) Jangan lupa cuba ye best sangat :)

      Delete