Adakah Anda Perlukan Garlic Complex?

Assalamualaikum...

Ni haaa nak share pasal Garlic Complex plak. Ini pun produk kegemaran saya...sedap sebab rasa spearmint. Garlic Complex banyak khasiat sebab 1 tablet bersamaan dengan 1 ulas bawang putih tulen. Kalau anda sanggup nak telan bawang putih mentah ok je hehe....saya tak sanggup sebab tu saya telan Garlic Complex.

Garlic Complex Shaklee ni dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak, dan ditanam secara organik. Kalau anda nak tau apa lagi perbezaan dan keistimewaan Garlic Complex jenama Shaklee ni boleh klik tajuk ni ye PERBEZAAN GARLIC COMPLEX SHAKLEE

Adakah anda salah seorang yang memerlukan Garlic Complex Shaklee? Jom check it out :)



Untuk lebih detail rujuk kat bawah ni ye....

Mempunyai masalah penghadaman
Mempunyai sistem imun yang lemah
Dijangkiti kulat, kuman, virus, dan yis candida
Ingin menjaga kesihatan jantung
Mengalami selsema
Mempunyai masalah hidung sensitif, sinus, alergi, asthma
Mempunyai masalah kembung perut dan gastrik
Mempunyai masalah tekanan darah tinggi
Ingin melakukan detoks (hati)
Menghalang kerosakan hati disebabkan bahan kimia
Mengalami keradangan hati
Ingin melindungi sel-sel darah dari musnah (disebabkan logam toksik)
Ingin menurunkan tahap kolesterol 
Mempunyai masalah darah cepat membeku
Ingin menjaga kesihatan jantung (menghalang strok dan penyakit koronari)
Ingin mengelak dan merawat kanser (mengurangkan bahan pencetus kanser - Nitrosamine)
Ingin menstabilkan tahap glukos dalam badan


Garlic Complex Shaklee hanya berharga RM47.50 (60 biji)

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.  



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment