Perbezaan Garlic Complex Shaklee

Assalamualaikum...

Hari ni nak share lagi produk kegemaran saya iaitu Garlic Complex jenama Shaklee. Saya ambik Garlic ni bersama Alfalfa Complex dan Herb-Lax...yang berfungsi untuk detoks. Memang best giler la sejak amalkan Shaklee dah takde lagi angin dalam badan...kalau tak asyik sendawa je sampai pening hehe...ye saya sebelum ni badan jenis berangin terutamanya kalau tersalah makan, lambat makan, tak cukup rehat, dan tak cukup tidur.

Proses penghadaman dan pencernaan juga berjalan lancar...angin juga keluar dengan jayanya berdesup tanpa halangan...perghhhh nikmat weh nikmat sampai tiba-tiba rasa kosong je perut, rasa kempis je haha. Selain tu, Garlic juga berfungsi sebagai antibiotik yang selamat dan semulajadi, menghalang alergi dan secara tidak langsung meningkatkan sistem imun badan. Ada banyak lagi khasiatnya, saya akan tulis dalam entri lain ye.

Apa yang best sangat dengan supplement Garlic jenama Shaklee ni? Apa bezanya dengan supplement Garlic jenama lain? Okey jom kita tengok apa perbezaan yang terdapat pada Garlic jenama Shaklee....



  • Garlic jenama Shaklee dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak, dan ditanam secara organik di California, USA pada musim panas.
  • Garlic jenama Shaklee dihasilkan secara ekslusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual di pasaran mengandungi Allicin aktif).
  • Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinasi dua ekstrak herba (Rosemary dan Spearmint).
  • Garlic jenama Shaklee mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya di dalam tubuh kita. Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlc tulen bersamaan dengan 2 ulas garlic segar. 

Garlic Complex Shaklee hanya berharga RM47.50 (60 biji)

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.  



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

6 comments:

  1. Oh... sebab itulah bau dia jadi sedap ye nik:)
    Ada rosemary dan spearmint.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh kakzakie pun ambik garlic juga ye...aah best rasa garlic ni...

      Delete
  2. saya membalas kunjungan n done follow sini =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks follow...nanti sy follow back ye :)

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks kaknoor sudi follow...nanti sy follow back ye :)

      Delete