ESP Shaklee Mengenyangkan Perut dan Menjimatkan Poket

Assalamualaikum...salam pagi rabu :)

Alhamdulillah masih diberikan kesempatan oleh Allah SWT untuk menikmati kehidupan pada hari ini. Nak kongsi testimoni Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee lagi. Asyik kongsi testimoni ESP je kan...bukan apa sebab teruja dan seronok baca kisah masing-masing tau...jeles iolssss ok hehe. Jom baca perkongsian di bawah ni.

Beliau dah jadikan ESP Shaklee ni sebagai sarapan pertama setiap pagi. Kalau orang lain pagi pagi layan teh tarik, nescafe, milo, nasi lemak, roti canai la...tapi beliau layan ESP Shaklee okey...kelas gitu bukan calang-calang minuman tu. Hasilnya kenyang sampai ke tengahari....so takde la pagi pagi tu nak melantak macam raksasa kan haha. Jimat masa sebab kalau ambil ESP Shaklee kat meja ofis pun boleh, tak perlu la nak lepak makan breakfast sampai sejam...sebenarnya makan tu kejap je, tapi dok boraknya lama...dan lagi best JIMAT DUIT okey.




ESP Shaklee ni mengenyangkan sebab ianya mengandungi protein yang berkualiti tinggi. Lagipun setiap 850 gram (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30 kg kacang soya yang berfungsi untuk memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. Haaaa bayangkan satu tin ESP Shaklee tu bersamaan dengan 30 kg soya! Dari makan untuk dapatkan tenaga, terus dapat kesan kulit gebu gebas, licin. 

ESP dari Shaklee ini merupakan SATU-SATUNYA produk dalam pasaran yang MENJAMIN penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia juga turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment