Gastrik Pulih, Badan Bertenaga, Berat Maintain dengan ESP Shaklee

Assalamualaikum...salam pagi sabtu semua :)

PROMOSI ESP BUY 6 FREE 1 masih lagi berjalan ye...sampai Mac sahaja...April dah takde promo dah. Syoknya baca testimoni a.k.a kisah cinta pengguna Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee ni. Saya memang dilanda demam ESP haha...hari ni pun nak ke cawangan Shaklee kat Sri Rampai tu nak memborong ESP okey.

Tengok ni haaaa apa kata pengguna yang memilih ESP Shaklee sebagai sumber makanan tambahan. Beliau mengalami gastrik yang agak kronik juga la sampai nak jalan pun tak boleh. Selepas beliau mula amalkan ESP Shaklee, Alhamdulillah masalah gastrik pulih dengan cepat. Bukan setakat gastrik je pulih...dapat lagi BONUS lain iaitu badan bertenaga dan berat maintain.   




Kenapa ESP memberikan kita tenaga dan rasa kenyang yang lama? Hal ini kerana ESP adalah sumber makanan yang berprotein TINGGI dan mempunyai kadar Indeks Glisemik yang sangat RENDAH. Apabila kadar Indeks Glisemik rendah menyebabkan glukose lambat diproses dan tenaga akan disalurkan secara perlahan dan berperingkat ke dalam darah. Jadi sebab tu la apabila amalkan ESP Shaklee ni kesannya kita akan rasa kenyang, lambat lapar, dan sentiasa bertenaga.  

Jom jadikan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee sebagai sumber makanan tambahan kita sekeluarga :)



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment