Testimoni Alfalfa Complex: Darah Merah Kembali Normal & Tanda-tanda Strok Berkurangan

Assalamualaikum...akhirnya sabtu datang lagi...happy weekend uolssssss :)

Saya nak kongsi testimoni produk kegemaran saya sendiri iaitu Alfalfa Complex Shaklee. Ramai yang dah merasai KEHEBATAN produk Alfalfa Complex ni. Macam saya sendiri ambil untuk detoks dan memang berkesan...itu yang terus jatuh cinta dan daftar jadi ahli sebab nak sebarkan manfaat produk Shaklee yang terkenal dengan falsafahnya iaitu SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM...

Mengikut testimoni di bawah, Alfalfa Complex Shaklee dapat membantu darah merah kembali normal dan juga mengurangkan tanda-tanda strok. Itu semua berlaku dengan izin Allah SWT....supplement hanya sebagai asbabnya sahaja...tetapi sebagai hamba kita diminta berusaha kan...
Alfalfal Complex Shaklee BERBEZA kerana ia diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) secara organik, bebas dari pestisid, herbasid, dan menggunakan baja bebas kimia. Alfalfa juga dikenali sebagai "Raja Segala Tumbuhan".

Alfalfa Complex Shaklee ni MENARIK kerana ia merupakan makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah, dan mencantikkan kulit.

MENAKJUBKAN kerana kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka panjang Alfalfa dapat menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok, dan darah tinggi. Hanya Alfalfa SATU-SATUNYA makanan yang mengandungi saponin, iaitu seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment