Testimoni: Alfalfa dan Vitamin C Melegakan Masalah Resdung

Assalamualaikum....

Salam pagi isnin, Alhamdulillah masih diberikan kesempatan oleh-Nya untuk menikmati kehidupan hari ini. Saya nak kongsi satu testimoni yang agak menarik tentang resdung. Sesiapa yang ada resdung tau la perasaannya macam mana kan...sangat la tidak selesa lebih-lebih lagi resdung yang kronik...gatal mata, gatal muka, tumbuh jerawat, hidung sensitif, selalu bersin, dan macam-macam lagi la. Saya pun ada pengalaman yang sama dan Alhamdulillah dengan izin Allah masalah tersebut hilang dengan pengambilan produk Shaklee.

Jom baca apa yang dikongsikan oleh salah seorang pengguna Shaklee iaitu Adleen Samsudin ni. Beliau ada resdung yang kronik dan Alhamdulillah selepas pengambilan Alfalfa Complex dan Sustained Released Vita-C Plus dapat melegakan masalah resdung beliau.




Alfalfa Complex Shaklee banyak sangat khasiatnya sebab ianya dibuat daripada tumbuhan Alfalfa (Medicago Sativa) yang juga dikenali sebagai "Raja Segala Tumbuhan". Alfalfa BERBEZA dari tanaman lain kerana ia merupakan makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Alfalfa adalah SATU-SATUNYA produk yang dapat menghilangkan toksin atau racun dari badan kita dan juga dapat melawan alergi, secara tidak langsung memperbaiki keadaan kulit dan hidung yang sensitif.

Manakala Sustained Release Vita-C Plus dapat menangani masalah resdung dengan membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, meningkatkan sistem imun, mengurangkan alergi hidung dan kulit, dan menyingkatkan tempoh pemulihan pelbagai simptom alergi. Resdung hilang dan dapat lagi BONUS iaitu kulit cantik. Pengambilan Vitamin C secara konsisten dapat mencerahkan kulit, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

Haaaa best tak? Mana tak best kan...makan sebab nak hilangkan resdung, tuptup orang puji ehhh cantiknya gebunya kulit hehe. Apa rahsia? Mesti la Shaklee :)



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment