Testimoni Ibu Menyusu dengan ESP: Susu Banyak, Pekat, Badan Bertenaga, Stretch Marks Hilang, Kulit Baby Putih Gebu

Assalamualaikum...apa khabar? Harap semuanya sihat ye :)

Hari ni saya nak kongsi lagi kisah best dan kisah cinta pengguna terhadap Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee. Apabila baca testimoni ni dengan saya sekali rasa macam wowwww bestnya!!!! Tengok apa yang beliau rasa...dah la susu badan makin banyak dan pekat, ibu mana yang tak bangga dapat bagi anaknya menyusu dengan kenyang dan puas...dapat bagi susu yang lebih berkualiti.

Selain susu pekat dan banyak...badan juga lebih bertenaga. Tenaga penting tau lebih-lebih lagi bagi ibu yang menyusu. Bukan setakat tu je, ESP Shaklee juga dapat menghilangkan stretch marks...senyum la para suami tengok perut isteri dah kembali licin cantik macam mula-mula kahwin dulu hehe. Ada lagi BONUS iaitu kulit baby jadi putih, gebu, dan cantik. Kiranya ibu dan anak sekali dapat manfaat dari pengambilan ESP Shaklee ini.

Walaupun saya belum ada anak lagi, tapi dah nekad dalam diri, ada anak nanti nak ambik ESP juga la sebabnya serius jatuh cinta baca perkongsian para ibu yang menyusu ni.




ESP Shaklee diiktiraf seluruh dunia kerana mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi pernah dihasilkan. ESP Shaklee merupakan SATU-SATUNYA produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Selain itu, ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment