Testimoni Kenyang Dengan ESP Shaklee

Assalamualaikum...

Seronok sebenarnya baca kisah mereka yang mendapat manfaat dari produk Shaklee. Setiap kali baca kisah cinta atau pengalaman mereka dengan produk Shaklee, saya pun ikut excited sekali hehe. Kali ni saya nak kongsi testimoni pengguna tentang Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee ni.

Haaaa tu tengok apa yang Suriati ni kongsi, katanya kenyang dengan pengambilan ESP ni. Sibuk sampai terlupa nak makan nasi kerabu ye Sue hehe...favourite saya tu huhu rindu kampung (tiba-tiba). Jadi bagi mereka yang sibuk, yang nak kurus ke sesuai sangat la ambil ESP sebab mengenyangkan. 
Kenapa ESP mengenyangkan? ESP ni merupakan makanan tambahan protein yang berasaskan kacang soya dan mempunyai kualiti protein yang tinggi. Setiap 850 gram (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30 kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. ESP dari Shaklee ini merupakan SATU-SATUNYA produk dalam pasaran yang MENJAMIN penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia juga turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment