Jom DETOKS dengan Shaklee!

Assalamualaikum...

Haiiiii esok dah kerja, no monday blues okey...sebelum tidur update blog dulu. Hari tu dok borak pasal kepentingan DETOKS dengan kawan-kawan seangkatan. Rasa best plak untuk dikongsi so terus print screen dan update kat blog. Conversation ni awal bulan lepas...tapi awal bulan April baru nak update...peram dulu haha. Saya memang giler DETOKS sampaikan kawan-kawan panggil saya RATU DETOKS ngeeeee :D

Kenapa penting sangat proses DETOKS ni? Kalau sesiapa yang pernah buat tu tau la macam mana rasanya...best sangat. Banyak perbezaan yang boleh kita rasa sebelum dan selepas DETOKS ni. Saya ada tulis tentang toksin...boleh klik link ni ye Toksin - Bahan Beracun Dalam Badan Manusia

DETOKS sangat penting untuk membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita. Bayangkan la selama hidup ni anda tak pernah buat proses DETOKS maknanya tak pernah buang sisa racun yang ada dalam badan. Macam mana sistem badan kita nak bekerja dengan baik kalau ada toksin dalam salur darah, dalam usus, hati, dan lain-lain bahagian. Apabila toksin terkumpul dalam badan menyebabkan sistem imun lemah sebab tu senang sakit, sering keletihan, cepat mengantuk, kulit kusam, jerawat tumbuh pesat macam bangunan kat KL ni haaa, ambil supplement pun kurang berkesan sebab toksin menghalang penyerapan nutrien, hormon tak stabil, perut buncit, pening kepala, stress, dan banyak lagi la kesannya.




Okey kalau kecil sangat gambar-gambar ni tak jelas nak baca, boleh klik ye supaya ia membesar bagai johan.

Banyak lagi saya nak kongsi tentang DETOKS ni termasuk la pengalaman sendiri. Sebelum ni pun pernah update tentang kesan DETOKS pada saya...tapi tu baru sikit...ada lagi yang nak dikongsi. Biasa la saya kan RATU DETOKS haha jadi macam-macam la kesan atau perubahan yang berlaku. Bukannya buat DETOKS tiga empat hari lepas tu stop...macam mana nak dapat hasil yang memuaskan. Nak cantik, nak sihat, nak kurus, nak fit, nak langsing...semua tu kena KONSISTEN dan DISIPLIN. Okey nanti sambung lagi ye.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment