Testimoni Ibu Menyusu dengan ESP: Susu Makin Meriah, Kulit Makin Berseri, Bayi Makin Sihat

Assalamualaikum...

Saya ada testimoni menarik untuk para ibu menyusu yang mengamalkan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee. ESP Shaklee bukan sekadar membantu menambah susu ibu, tapi lebih dari itu nilai yang mereka dapat. Contoh macam testimoni di bawah ni...susu makin meriah, kulit makin berseri dan gebu, bayi makin sihat dan bertambah berat, pembuangan air kecil dan air besar bayi juga meriah, dan senang buang angin jadi perut bayi tidak akan kembung.
Kalau baca semua testimoni tentang ESP Shaklee, kita akan tahu kenapa ESP Shaklee ni sangat dekat di hati pengguna-penggunanya. ESP Shaklee SATU-SATUNYA produk yang mengandungi asid amino, penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, dan lain-lain. ESP Shaklee juga dapat membantu membekalkan tenaga dengan segera, meningkatkan sistem imun badan, mencegah migrain, imsomnia, dan tekanan. 

Apabila ibu mendapat keperluan nutrien yang cukup, sentiasa kekal bertenaga, kurang stress, sihat luaran dan dalaman, tisu dan sel badan dapat dibina dengan baik...hal ini secara tidak langsung dapat membantu dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti untuk keperluan bayi. Kebanyakan ibu menyusu yang mengamalkan ESP Shaklee dalam diet harian, kedua-duanya (ibu dan bayi) mendapat manfaat terbaik. Kiranya KEBAIKAN DUA DALAM SATU :)SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment