Testimoni Ibu Menyusu dengan ESP Shaklee: Susu Makin Pekat dan Banyak, Badan Lebih Bertenaga, Kulit Makin Glowing

Assalamualaikum....selamat pagi :)

Pagi ni saya nak kongsi lagi testimoni dari pengguna yang mengamalkan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee. Beliau juga sama seperti ibu-ibu yang lain, amalkan ESP sebab nak banyakkan susu badan. Jom kita tengok perkongsian di bawah.




Pertama kali jatuh cinta dengan ESP Shaklee masa bersalin anak yang kelima. Masa tu sudah mula masuk kerja dan susu badan makin berkurangan menyebabkan beliau terpaksa ambil SET BAJET MENYUSU Shaklee iaitu ESP dan Alfalfa Complex. Beliau sangat TERUJA dengan hasilnya! Ye la ibu mana yang tak teruja bila dapat bagi anak minum susu badan, satu kepuasan kot. Lepas minum ESP susu badan makin pekat dan cepat bengkak susu

Selain tu badan rasa lebih bertenaga, walaupun lepas menyusukan anak badan tak mudah menggigil lagi...sebab biasanya lepas menyusukan anak jadi cepat lapar dan kalau lambat makan badan akan menggigil.

Ada lagi kesan EKSTRA ok....KESAN EKSTRA, KESAN EKSTRA, KESAN EKSTRA...bukan setakat susu banyak, susu pekat, badan bertenaga je tapi kulit makin glowing, tak perlu nak pakai apa-apa lagi kat muka sebab dah nampak macam pakai bedak, kulit muka juga tidak berminyak. Yessss awesome katanya, ESP Shaklee very special :)



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment