Luka Pembedahan Cepat Sembuh, Badan Kembali Bertenaga dengan Zinc Complex dan Vivix Shaklee

Assalamualaikum...

Haaaa ni ada testimoni pengambilan produk Shaklee selepas bersalin...mari kita tengok berkesan ke tidak :)




Kak Lia ni beliau bersalinkan anaknya yang bongsu tu (setakat ini hehe) secara pembedahan. Penjagaan bagi mereka yang bersalin secara pembedahan ni lagi susah sebenarnya dari mereka yang bersalin secara normal. Oleh sebab itu beliau telah mengambil produk Shaklee untuk membantu sepanjang proses penyembuhan tersebut.

Set menyusu tu macam biasa la untuk memperbanyakkan susu. Bagi mempercepatkan proses penyembuhan luka beliau telah mengamalkan Zinc Complex Shaklee, dan hasilnya memang luka cepat kering. Selain itu, beliau juga ada mengamalkan Vivix Shaklee untuk memberi tenaga dan menguatkan badan. Selepas bersalin secara pembedahan kebanyakannya badan jadi lemah, jadi bila makan Vivix badan jadi kembali bertenaga.

MENAKJUBKAN dan Alhamdulillah dengan izin Allah hari ke 10 selepas bersalin, luka pembedahan sudah elok, kering, kecut, dan nipis di bahagian tersebut. Vivix Shaklee ni memang best betul la sebab SATU-SATUNYA produk yang mampu bertindak pada tahap sellular.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

2 comments:

  1. Org dulu minum air kunyit kan.. tapi leceh laa nak buat air kunyit. Kalau guna shaklee nie tentu lebih mudah dah berkesan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau orang yg tak kisah mungkin boleh minum air kunyit...tapi kalau jenis susah nak telan dok sangkut kat tekak je hehe better cuba shaklee...

      Delete