Testimoni Garlic Complex Shaklee: Membantu Mengatasi Masalah Demam Selesema

Assalamualaikum...

Serius cakap Garlic Complex Shaklee ni memang best terutama rasanya tu mengandungi spearmint. Fungsi spearmint ialah untuk meningkatkan sistem penghadaman dan fungsi jantung. Lagi yang best tentang Garlic Complex ialah ia dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak, dan ditanam secara organik, dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual di pasaran mengandungi Allicin aktif).




Tengok apa kata testimoni di atas ni. Seorang pelajar lelaki selalu demam selesema, sejak ambik Garlic Complex Shaklee, Alhamdulillah beliau dah jarang demam. Lagipun Garlic Complex ni murah je sesiapa pun mampu memilikinya.

Sesiapa yang sering demam dan selesema elok la amalkan Garlic Complex Shaklee sebabnya ia bertindak sebagai antibiotik yang selamat dan semulajadi. Selamat untuk kegunaan jangka masa panjang untuk mempertingkatkan sistem imun badan, menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus, dan yis candida.

Selain itu, pengambilan Garlic Complex dapat menghalang alergi. Ia mampu menghalang penyakit berkaitan sistem imun seperti hidung yang sensitif, sinus, alergi, asthma, selesema, dan hepatitis.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment