Testimoni OsteMatrix Shaklee: Membantu Gerakkan Ibu Jari Yang Patah Disebabkan Kemalangan

Assalamualaikum...

Mengambil pemakanan yang kaya dengan kalsium mampu membantu tubuh menyimpan lebih banyak kalsium supaya tulang terus kekal kuat. Shaklee memiliki supplement berasaskan kalsium iaitu OsteMatrix yang mempunyai formula unik iaitu dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus, vitamin D, zinc, kuprum, manganes, dan boron.




Tengok testimoni ni...kalau OsteMatrix tu tak best tak kan la sampai ada yang repeat order kan.

Sebelum ni pakcik beliau kemalangan dan patah ibu jari, tak boleh gerak langsung. Dalam kes patah, walaupun tulang tu dah elok bercantum, kiranya dah sembuh dari patah tetapi biasanya ada pesakit yang mengalami masalah untuk menggerakkan bahagian tersebut.

Selepas beberapa minggu mengamalkan OsteMatrix Shaklee, pakcik beliau dah boleh bengkokkan ibu jari. Alhamdulillah.

Jom kawan-kawan cuba OsteMatrix Shaklee...tak semestinya ada masalah je kena ambil OsteMatrix ni. Kita kena ingat pengambilan kalsium penting untuk menguatkan tulang, menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, gigi, sistem saraf, mengelakkan kekejangan, dan lain-lain.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment