Testimoni Vivix Shaklee: Membantu Memulihkan Masalah Sendi Akibat Kemalangan

Assalamualaikum...salam 3 Ramadhan dan selamat berhujung minggu :)

Hari ni saya nak kongsi testimoni kehebatan Vivix Shaklee...yang kebanyakan orang dok panggil tonik ajaib tu. Kenapa ajaib???? Sebabnya Vivix Shaklee ni banyak membantu dalam pelbagai masalah kesihatan penggunanya.
Suami Puan Farhana telah mengalami kemalangan motor dan menyebabkan tulang belakangnya sakit. Gel sendi dekat belakangnya dah pecah jadi apabila berlaku pergerakan contohnya untuk tunduk jadi sangat sakit....sebabnya tulang tercucuk pada gel sendi yang dah pecah tu. Jadi doktor telah menasihatkannya untuk melakukan fisioterapi dan suami Puan Farhana ni terpaksa berulang alik dari Kajang ke Jalan Duta dua kali seminggu.

Atas faktor kesiankan suami yang sakit, Puan Farhana tawakal je bagi Vivix...tak salah mencuba dan berusaha kan, dan itu memang digalakkan. Alhamdulillah selepas dua minggu suami beliau telah sihat dan boleh solat rukuk seperti biasa.

Kalau anda atau orang tersayang ada yang mengalami masalah seperti ini, saya sangat menggalakkan pengambilan Vivix Shaklee sebab ia sangat membantu dalam menyokong kesihatan sendi.SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment