Testimoni Vivix Shaklee: Tekanan Darah Kembali Normal, Diabetes Turun, Tiada Lagi Masalah Buah Pinggang

Assalamualaikum...

Pertama kali ni nak bagi testimoni Vivix Shaklee dan ada juga orang panggil tonik ajaib...sebab dalam satu botol tu pelbagai khasiat ada. Jom tengok apa kata kak Zaiton tentang Vivix Shaklee.
Ibu kepada kak Zaiton ni ada penyakit darah tinggi, kencing manis atau diabetes, jantung, dan buah pinggang. Pada bulan Januari 2014, doktor memberitahun bahawa keadaan buah pinggang ibu beliau sudah teruk dan terpaksa jalani dialisis. Ibu beliau juga tidak boleh berjalan dan bergerak. 

Selepas minum Vivix Shaklee sebanyak satu setengah (1 1/2) botol, Alhamdulillah dengan izin Allah SWT, doktor memberitahu bahawa darah ibunya sudah kembali normal, kencing manis atau diabetes turun, dan buah pinggang sudah tidak ada masalah.

Untuk pengetahuan anda, segala ramuan yang ada dalam Vivix Shaklee adalah dipatenkan...maksudnya produk dari jenama lain tidak akan ada yang sama seperti Vivix Shaklee sama ada dari segi bahan, khasiat, fungsi, dan sebagainya. Ujian klinikal ke atas ramuan utama Vivix hanya ekslusif untuk Shaklee sahaja. Tidak hairanlah sekiranya dikatakan Vivix Shaklee adalah supplement anti-penuaan yang terbaik di dunia. Bertahun-tahun tau penyelidikan dilakukan untuk menghasilkan Vivix ni.SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment