ESP Shaklee Membantu Menaikkan Paras HB Ibu Hamil dan Terselamat Dari Pemindahan Darah

Assalamualaikum...

Eenergizing Soy Protein (ESP) Shaklee membantu menaikkan Hb atau paras hemoglobin ibu hamil dan terselamat dari kena transfer darah semasa bersalin. Betul ke?????




Alhamdulillah dengan izin Allah SWT, ESP Shaklee memberikan dua kesan hebat dalam hidup Puan Siti Raihana. ESP juga merupakan produk pertama dari Shaklee yang beliau beli.

Beliau tak mampu nak telan Vitalea, Obimin atau pil iron yang lain untuk naikkan paras Hb (hemoglobin). Akhirnya beliau hanya consume ESP Shaklee sahaja pada dua bulan terakhir sebelum bersalin sebagai makanan tambahan sewaktu hamil.

Sangat mengejutkan doktor kerana walaupun beliau hamil anak kelima, tetapi sebelum bersalin paras Hb beliau sangat cantik iaitu 13-14. Selepas pph Hb beliau masih bertahan 10++ dan beliau terselamat dari kena transfer darah yang risikonya sangat ditakuti.

Sejak itu beliau mengkaji apa yang terkandung dalam ESP Shaklee. Rupa-rupanya ESP mengandungi asid amino yang diperlukan untuk pembentukan hemoglobin darah. Patut la paras Hb beliau naik walaupun tidak mengambil sebarang pil iron. Bagi beliau hal ini merupakan suatu penemuan yang ajaib.

Jom cuba ESP Shaklee hari ini juga!



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

Testimoni ESP Shaklee: Susukan Anak Pertama Dalam Masa Sama Hamil Anak Kedua, Berat Badan Maintain, Hilangkan Parut, Kulit Makin Gebu

Assalamualaikum...

Alhamdulillah kita sudah memasuki fasa Ramadhan terakhir...semoga segala amal ibadat kita diterima oleh Allah SWT. Jom tengok testimoni Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee...apa yang best sangat ni...




Pengalaman MENARIK Puan Nabighah bersama Shaklee ialah semasa menyusukan anak pertama beliau, dan dalam masa yang sama hamil anak yang kedua. Anak pertama tidur lena dan tidak perlu tunggu lama untuk tidurkannya dan Alhamdulillah dapat susukan sampailah hari beliau bersalinkan anak keduanya.

Sehingga sekarang setelah hampir tiga tahun beliau masih setia bersama ESP Shaklee. Apa yang BEST ialah dapat maintain berat badan, hilangkan parut-parut lama dan baru, dan juga kulit semakin gebu.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

Pengalaman MENARIK Puasa Bersama ESP Shaklee

Assalamualaikum....

Akhirnya dapat juga tunjuk testimoni pengguna yang berpuasa dengan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee. Jom tengok apa kata beliau!




Pengalaman paling BEST antara beliau dan ESP Shaklee ialah masa nak ganti puasa tahun lepas. Sebelum ni asyik dengar orang cakap je yang ESP ni TERBAIK kalau diambil ketika puasa, tetapi kali ni beliau merasai sendiri KEHEBATAN ESP.

Hari pertama ganti puasa beliau bersahur dengan nasi seperti biasa tetapi tak sampai tengahari perut dah pedih....gagahkan juga bertahan sampai berbuka. Hari kedua beliau bersahur dengan ESP dan minuman koko je. Syukur Alhamdulillah apabila masuk waktu tengahari beliau masih tak rasa lapar atau perut pedih seperti hari pertama puasa dan yang paling SERONOK rasa kenyang sehingga waktu berbuka.

Syukur Alhamdulillah walaupun bukan ketika puasa, beliau tetap mengamalkan ESP Shaklee untuk kekal bertenaga sepanjang hari.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

Testimoni ESP Shaklee: Berat Turun 30 kg dan Gastrik Hilang

Assalamualaikum...

Berat turun sekitar 30 kg dengan ESP Shaklee???? Gastrik hilang dengan ESP Shaklee???? Wowwww bestnya....jom tengok testimoni di bawah ni...




Pada awalnya beliau belikan ESP Shaklee untuk suaminya dengan tujuan untuk turunkan berat badan. Selepas buat untuk suami tu beliau terhidu bau ESP yang sedap...hummm baru hidu dah rasa sedap, kalau minum berganda sedapnya. Jadi beliau juga terjebak dengan ESP Shaklee ni, pertama kali minum dah rasa wowwwww!!! Sedap!!!!

Walaupun beliau tinggal jauh di Australia tetapi bekalan ESP sentiasa ada tak pernah putus. Sehingga sekarang ESP sudah menjadi minuman wajib setiap kali sarapan pagi. Okey kalau nak tau suami beliau dah berjaya menurunkan berat badan sekitar 30 kilogram...bestnya!!!!! Gastrik yang beliau sendiri alami juga dah hilang hasil penangan ESP Shaklee. 

Yesss MENARIK...MENAKJUBKAN. Biarkan gambar berbicara :)



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

Testimoni ESP dan Alfalfa Complex Shaklee: Susu Badan Pekat, Kesan Hitam di Perut Hilang, Menguatkan Antibodi Anak, Berat Badan Turun, Muka Makin Berseri

Assalamualaikum...

Energizing Soy Protein (ESP) dan Alfalfa Complex Shaklee memang terbaik. Tengok la kesannya iaitu membantu memekatkan susu badan, kesan hitam di perut semasa hamil hilang, menguatkan antibodi anak, berat badan turun 13 kg, dan muka makin berseri.




Pada awal tahun 2013, Puan Naziera mengalami masalah susu badan cair dan susu makin kurang menyebabkan anak tidak puas menyusu. Sedih dan penat apabila anak asyik minta disusukan tetapi susu macam air masak, kiranya hampir jernih. 

Akhirnya beliau terbuka hati untuk pujuk suaminya supaya belikan ESP dan Alfalfa Complex Shaklee bagi mengatasi masalah di atas. Alhamdulillah dengan izin Allah SWT selepas tiga kali minum ESP, susu badan jadi pekat macam berkolostrum. Beliau gembira sangat sebab ketara kepekatan susu badan pada masa itu. 

Selepas itu, beliau terus minta izin suaminya untuk jadi ahli Shaklee sebab nak konsisten minum ESP sepanjang menyusukan anak.

Dengan pengambilan ESP, selain susu badan makin pekat, kesan hitam di perut semasa hamil yang doktor sendiri cakap akan kekal hitam dah jadi sekata, anak juga jarang sangat sakit (demam, batuk, selesema) kerana ESP boleh meningkatkan sistem imun. Beliau juga berjaya menurunkan berat badan sebanyak 13 kg dalam masa empat bulan pertama mengamalkan ESP dan muka makin berseri siap ada kawan tegur lagi tau.



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

Testimoni ESP Shaklee: Susu Makin Pekat dan Banyak

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah masuk bulan Julai 2015...kejap je kan. Okey macam biasa saya nak kongsi testimoni terbaik produk Shaklee iaitu Energizing Soy Protein (ESP). Jom baca bagaimana pengguna ni mendapat kebaikan dari ESP Shaklee iaitu menjadikan susu badan beliau makin PEKAT dan BANYAK.




Mula-mula dengar pasal ESP ni beliau google la nak tau apa benda la ESP ni kan. Setahun google tak habis dok berdalih nak beli ke tidak kan sampai merata-rata tanya. Akhirnya hujung tahun 2012 baru beliau tergerak hati untuk order dan cuba ESP Shaklee ni.

Faktor utama nak beli ESP Shaklee ialah waktu tu beliau menyusukan anak dan rasa sangat letih apabila anak selalu bangun malam nak susu. Susu badan pula cair je tak nampak macam susu pun...mungkin anak tak kenyang. Selepas dapat order ESP, beliau amalkan tiga kali sehari dan Alhamdulillah ada perubahan ketara iaitu susu makin PEKAT dan BANYAK. Ya Allah seronoknya kan :)

Lepas tu memang beliau setia dengan ESP Shaklee je la...habis satu keluarga dan sedara mara beliau syorkan untuk amalkan ESP ni. Yesssss ESP Shaklee TERBAIK!



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI