Testimoni ESP dan Alfalfa Complex Shaklee: Susu Badan Pekat, Kesan Hitam di Perut Hilang, Menguatkan Antibodi Anak, Berat Badan Turun, Muka Makin Berseri

Assalamualaikum...

Energizing Soy Protein (ESP) dan Alfalfa Complex Shaklee memang terbaik. Tengok la kesannya iaitu membantu memekatkan susu badan, kesan hitam di perut semasa hamil hilang, menguatkan antibodi anak, berat badan turun 13 kg, dan muka makin berseri.
Pada awal tahun 2013, Puan Naziera mengalami masalah susu badan cair dan susu makin kurang menyebabkan anak tidak puas menyusu. Sedih dan penat apabila anak asyik minta disusukan tetapi susu macam air masak, kiranya hampir jernih. 

Akhirnya beliau terbuka hati untuk pujuk suaminya supaya belikan ESP dan Alfalfa Complex Shaklee bagi mengatasi masalah di atas. Alhamdulillah dengan izin Allah SWT selepas tiga kali minum ESP, susu badan jadi pekat macam berkolostrum. Beliau gembira sangat sebab ketara kepekatan susu badan pada masa itu. 

Selepas itu, beliau terus minta izin suaminya untuk jadi ahli Shaklee sebab nak konsisten minum ESP sepanjang menyusukan anak.

Dengan pengambilan ESP, selain susu badan makin pekat, kesan hitam di perut semasa hamil yang doktor sendiri cakap akan kekal hitam dah jadi sekata, anak juga jarang sangat sakit (demam, batuk, selesema) kerana ESP boleh meningkatkan sistem imun. Beliau juga berjaya menurunkan berat badan sebanyak 13 kg dalam masa empat bulan pertama mengamalkan ESP dan muka makin berseri siap ada kawan tegur lagi tau.SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment