Testimoni ESP Shaklee: Susu Makin Pekat dan Banyak

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah masuk bulan Julai 2015...kejap je kan. Okey macam biasa saya nak kongsi testimoni terbaik produk Shaklee iaitu Energizing Soy Protein (ESP). Jom baca bagaimana pengguna ni mendapat kebaikan dari ESP Shaklee iaitu menjadikan susu badan beliau makin PEKAT dan BANYAK.




Mula-mula dengar pasal ESP ni beliau google la nak tau apa benda la ESP ni kan. Setahun google tak habis dok berdalih nak beli ke tidak kan sampai merata-rata tanya. Akhirnya hujung tahun 2012 baru beliau tergerak hati untuk order dan cuba ESP Shaklee ni.

Faktor utama nak beli ESP Shaklee ialah waktu tu beliau menyusukan anak dan rasa sangat letih apabila anak selalu bangun malam nak susu. Susu badan pula cair je tak nampak macam susu pun...mungkin anak tak kenyang. Selepas dapat order ESP, beliau amalkan tiga kali sehari dan Alhamdulillah ada perubahan ketara iaitu susu makin PEKAT dan BANYAK. Ya Allah seronoknya kan :)

Lepas tu memang beliau setia dengan ESP Shaklee je la...habis satu keluarga dan sedara mara beliau syorkan untuk amalkan ESP ni. Yesssss ESP Shaklee TERBAIK!



SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment