Testimoni ESP Shaklee: Susu Cukup, Mengawal Selera Makan, Perubahan yang Baik pada Kulit, Berat Turun dari 68 kg ke 48 kg

Assalamualaikum...

Jom tengok testimoni Energizing Soy Protein (Shaklee). Testimoni yang ni adalah sambungan dari ESP Shaklee Membantu Menaikkan Paras HB Ibu Hamil dan Terselamat Dari Pemindahan Darah
Sejak berpuas hati dengan kesan pertama ESP Shaklee, Puan Siti Raihana nekad teruskan pengambilan ESP selepas bersalin untuk menyusu pula. Beliau mengamalkan ESP dan Alfalfa Complex sahaja secara konsisten untuk penyusuan ekslusif selama enam bulan. 

Susu badan beliau memang sangat cukup, syukur Alhamdulillah...tetapi yang mengujakan beliau ialah dapat mengawal selera makan dengan lebih selepas bersalin. Kulit juga turut mengalami perubahan yang baik kesan dari pengambilan ESP Shaklee. Akhirnya selepas enam hingga tujuh bulan, berat badan beliau turun sebanyak 20 kg iaitu dari 68 kg selepas bersalin menjadi 48 kg. Semua perubahan positif itu adalah hasil konsisten mengamalkan ESP, Alfalfa Complex, dan penyusuan badan secara penuh sahaja. Berat 48 kg itu masih kekal sehingga sekarang walaupun selepas dua tahun.

Kata beliau lagi, memang sayang nak tinggalkan ESP Shaklee sebab telah memberikan kesan yang hebat kepada beliau. Ya saya sendiri pun akui disebabkan banyak perubahan positif yang saya alami, saya dah sayangkan ESP....kiranya tak lengkap kalau sehari tanpa ESP hehe gituuuuuu. Alhamdulillah semua tu berlaku dengan izin Allah SWT.SHAKLEE Independent Distributor (SID 1175809)


Dengan setiap pembelian anda akan mendapat konsultasi dan tips eksklusif percuma dari saya. Sila hubungi:

WhatsApp/Telegram: 019-3464793
Email: missnick84@gmail.com

Personal FB: Nik Azidah
FB Page: Cantik Sihat by MissNick


Untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee sila klik SINI

Untuk melihat senarai harga bagi setiap produk Shaklee sila klik SINI

No comments:

Post a Comment